Fiók törlése
Törölje Deco-fiókját
A Deco elhagyása nélkül véglegesen törölheti fiókját. A törlés nem vonható vissza.
Az iPhone-alkalmazásban
Nyissa meg Súgó és támogatás, görgess az oldal aljára, majd válaszd ezt: Fiók törlése, és erősítse meg a végleges törlést.
Az alkalmazás elérése nélkül
Küldj törlési kérelmet a usedecoapp@outlook.com címre a Deco fiókodhoz tartozó e-mail-címről. A végrehajtás előtt ellenőrizhetjük a személyazonosságodat. Nincs szükséged hozzáférésre a privát webes előnézethez.
Törlési kérelem e-mailbenÖsszekapcsolt bankok és előfizetések
Az élő bankkapcsolatok és a Deco Plus vásárlása a jelenlegi nyilvános alkalmazásban nem érhető el. Ha meglévő kezelt Synci profilod vagy kapcsolt banki hozzáférésed van, a fióktörlés ezek eltávolítását vagy visszavonását is kéri. A szolgáltatói adatokra a szolgáltatók saját megőrzési szabályzatai vonatkoznak. Ha aktív előfizetésed van, a jövőbeli megújítások leállításához külön mondd le az App Store előfizetési beállításaiban.
Kapcsolati állapot és szolgáltatói információkMit tesz a törlés
A Deco eltávolítja az aktív hitelesítési fiókot, valamint a felhasználóhoz kapcsolt profilt, beállításokat, pénzügyi rekordokat, visszajelzéseket, adatvédelmi helyreállítási csomagot és tárolt avatárt. A szolgáltató által kezelt katasztrófa-helyreállítási biztonsági mentések a szokásos megőrzési ciklusuk szerint lejárnak. A jelenlegi alkalmazás nem küld be közös kategorizálási tanulómintákat. A régebbi verziókból származó korábbi minták megmaradhatnak, mert nincs megőrzött felhasználói vagy fiókkapcsolatuk. A teljes részletek itt találhatók: Adatvédelmi szabályzat.