Ștergerea contului
Ștergeți contul dvs. Deco
Vă puteți șterge definitiv contul fără a părăsi Deco. Ștergerea nu poate fi anulată.
În aplicația iPhone
Deschide Ajutor și asistență, derulează până jos, alege Ștergeți contulși confirmați ștergerea definitivă.
Fără acces la aplicație
Trimite cererea la usedecoapp@outlook.com de la e-mailul contului Deco. Putem verifica identitatea. Nu ai nevoie de previzualizarea web privată.
Trimite cererea de ștergereBănci conectate și abonamente
Conexiunile live și achizițiile Deco Plus nu sunt disponibile acum. Cu profil Synci gestionat sau acces bancar existent, ștergerea contului cere eliminarea sau revocarea lor. Furnizorii au propriile termene. Anulează abonamentul activ separat în App Store pentru oprirea reînnoirii.
Starea conexiunilor și informații despre furnizoriCe face ștergerea
Deco elimină contul activ, profilul, preferințele, datele financiare, feedbackul, pachetul de recuperare și avatarul. Backupurile expiră în ciclul furnizorului. Aplicația actuală nu trimite exemple comune de clasificare; cele vechi pot rămâne fără legături cu utilizatorul sau contul. Detaliile sunt în Politica de confidențialitate.