Fiók törlése

Törölje Deco-fiókját

A Deco elhagyása nélkül véglegesen törölheti fiókját. A törlés nem vonható vissza.

Az iPhone-alkalmazásban

Nyissa meg Súgó és támogatás, görgess az oldal aljára, majd válaszd ezt: Fiók törlése, és erősítse meg a végleges törlést.

Az alkalmazás elérése nélkül

Küldj törlési kérelmet a usedecoapp@outlook.com címre a Deco fiókodhoz tartozó e-mail-címről. A végrehajtás előtt ellenőrizhetjük a személyazonosságodat. Nincs szükséged hozzáférésre a privát webes előnézethez.

Törlési kérelem e-mailben

Összekapcsolt bankok és előfizetések

Az élő bankkapcsolatok és a Deco Plus vásárlása a jelenlegi nyilvános alkalmazásban nem érhető el. Ha meglévő kezelt Synci profilod vagy kapcsolt banki hozzáférésed van, a fióktörlés ezek eltávolítását vagy visszavonását is kéri. A szolgáltatói adatokra a szolgáltatók saját megőrzési szabályzatai vonatkoznak. Ha aktív előfizetésed van, a jövőbeli megújítások leállításához külön mondd le az App Store előfizetési beállításaiban.

Kapcsolati állapot és szolgáltatói információk

Mit tesz a törlés

A Deco eltávolítja az aktív hitelesítési fiókot, valamint a felhasználóhoz kapcsolt profilt, beállításokat, pénzügyi rekordokat, visszajelzéseket, adatvédelmi helyreállítási csomagot és tárolt avatárt. A szolgáltató által kezelt katasztrófa-helyreállítási biztonsági mentések a szokásos megőrzési ciklusuk szerint lejárnak. A jelenlegi alkalmazás nem küld be közös kategorizálási tanulómintákat. A régebbi verziókból származó korábbi minták megmaradhatnak, mert nincs megőrzött felhasználói vagy fiókkapcsolatuk. A teljes részletek itt találhatók: Adatvédelmi szabályzat.

Törölje Deco-fiókját · Deco