Διαγραφή λογαριασμού

Διαγράψτε τον λογαριασμό σας Deco

Μπορείτε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας χωρίς να φύγετε από το Deco. Η διαγραφή δεν μπορεί να αναιρεθεί.

Στην εφαρμογή iPhone

Ανοίξτε Βοήθεια & Υποστήριξη, μετακινηθείτε προς τα κάτω, επιλέξτε Διαγραφή λογαριασμούκαι επιβεβαιώστε τη μόνιμη διαγραφή.

Χωρίς πρόσβαση στην εφαρμογή

Στείλτε ένα αίτημα διαγραφής στο usedecoapp@outlook.com από τη διεύθυνση email που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας Deco. Ενδέχεται να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας πριν ενεργήσουμε. Δεν χρειάζεστε πρόσβαση στην ιδιωτική προεπισκόπηση ιστού.

Αίτημα διαγραφής email

Συνδεδεμένες τράπεζες και συνδρομές

Οι ζωντανές τραπεζικές συνδέσεις και οι αγορές Deco Plus δεν είναι διαθέσιμες στην τρέχουσα δημόσια εφαρμογή. Εάν έχετε ένα υπάρχον διαχειριζόμενο προφίλ Synci ή συνδεδεμένη τραπεζική πρόσβαση, η διαγραφή λογαριασμού απαιτεί επίσης την αφαίρεση ή την ανάκλησή τους. Τα αρχεία των παρόχων ακολουθούν τις δικές τους πολιτικές διατήρησης. Εάν έχετε μια ενεργή συνδρομή, ακυρώστε την ξεχωριστά στις ρυθμίσεις συνδρομής App Store για να σταματήσετε τις μελλοντικές ανανεώσεις.

Κατάσταση σύνδεσης και πληροφορίες παρόχου

Τι κάνει η διαγραφή

Το Deco καταργεί τον ζωντανό λογαριασμό ελέγχου ταυτότητας και το προφίλ που συνδέεται με το χρήστη, τις προτιμήσεις, τα οικονομικά αρχεία, τα σχόλια, τον φάκελο ανάκτησης απορρήτου και το αποθηκευμένο avatar. Τα αντίγραφα ασφαλείας ανάκτησης από καταστροφή που διαχειρίζονται οι πάροχοι λήγουν κατά τη διάρκεια του κανονικού κύκλου διατήρησής τους. Η τρέχουσα εφαρμογή δεν υποβάλλει κοινόχρηστα δείγματα κατηγοριοποίησης-εκμάθησης. Τα ιστορικά δείγματα από παλαιότερες εκδόσεις ενδέχεται να παραμείνουν επειδή δεν έχουν διατηρημένο σύνδεσμο χρήστη ή λογαριασμού. Οι πλήρεις λεπτομέρειες βρίσκονται στο Πολιτική Απορρήτου.

Διαγράψτε τον λογαριασμό σας Deco · Deco